• Μιχάλης Χριστοδούλου

  Η ιστορία μου

  Είμαι ο Μιχάλης Χριστοδούλου, σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών. Πιστεύω στην απεριόριστη δύναμη που έχουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα τους, τη δύναμη να θέτει καθένας μας τους όρους για την ίδια του τη ζωή.

  Δεν πίστευα πάντοτε ότι μόνοι μας φτιάχνουμε τις συνθήκες της ζωής μας. πιστεύω όμως από τότε που και εγώ ο ίδιος βρήκα τη δική μου απεριόριστη δύναμη.

  Χρειάστηκε να κάνω μεγάλες αλλαγές για να ζω σήμερα όπως εγώ θέλω. Άλλαξα χώρα διαμονής, ξεπέρασα κρίσεις οικονομικές, επαγγελματικές και προσωπικές και εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα. Βγήκα από το comfort zone μου πολλές φορές και σε πολλούς τομείς της ζωής μου.

  Κάθε αλλαγή, όσο δύσκολη κι αν ήταν, με έφερνε και ένα βήμα πιο κοντά στη δική μου δύναμη να ορίζω το πώς θέλω να ζω. Και τα κατάφερνα. Κάθε μία φορά. Γιατί βρήκα τα εφόδια που χρειαζόμουν στις μεθόδους αυτοβελτίωσης και coaching που ακολούθησα.

  Ως πιστοποιημένος Life Coach βοηθάω τους ανθρώπους να πετύχουν αυτό που έκανα πράξη και στη δική μου ζωή: να χαράξουν τη δική τους πορεία προς τη ζωή που θέλουν οι ίδιοι να ζήσουν.

  Τι συμβαίνει μέσα μου

  Από τη σύντομη ιστορία μου πιο πάνω ίσως να είδες ότι έκανα μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου. Σπούδασα μηχανικός, εργάστηκα στους τομείς του marketing και των πωλήσεων με μεγάλες επιτυχίες και με διεθνή καριέρα, αλλά κάτι μέσα μου φώναζε ότι κάτι πάει στραβά!
  Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολη απόφαση ήταν για μένα και την οικογένειά μου να αφήσω μια στρωμένη καριέρα στις τηλεπικοινωνίες για να ακολουθήσω την αβεβαιότητα ενός διαφορετικού δρόμου! Γιατί το έκανα; Για να ακολουθήσω το δρόμο της πραγματικής ολοκλήρωσής μου, έναν δρόμο με νόημα για τη δική μου ζωή! Αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Είναι η πραγματική ελευθερία!

  Πιθανόν να μη βρίσκεσαι εκεί που θα ήθελες σήμερα. Ίσως να μην κάνεις τη δουλειά που θα ήθελες. Ίσως να μην έχεις τα εισοδήματα που σου αξίζουν ή να μη βρίσκεσαι σε σχέσεις που να σε ολοκληρώνουν. Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ το βίωσα αυτό!

  Σε μένα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι επιλογές που έκανα στο παρελθόν ανήκουν εκεί και ότι το αύριο ξεκινάει από τις επιλογές που κάνω τώρα, εδώ και τώρα! Μπορείς να το δεις; Αναγνωρίζεις ότι όλοι μας έχουμε τις ίδιες 24 ώρες μέσα στην ημέρα και ότι ο τρόπος που τις αξιοποιούμε είναι δική μας επιλογή;

  Ο σκοπός μου ως coach είναι να σε βοηθήσω να εκπληρώσεις το δικό σου στόχο, όποιος και αν είναι αυτός. Θα είναι χαρά μου να γνωριστούμε και να δουλέψουμε μαζί πάνω σε αυτό που εσύ αναζητάς.